BG US
START
ZAAWANSOWANE SZUKANIE
SCHOWEK
BAZA PUBLIKACJI PRACOWNIKÓW US
Opis prosty
Pełny opis (MARC21)
Karta katalogowa
Drukuj
Dodaj do schowka
Antioxidant status and lipid peroxidation in blood of common carp (Cyprinus carpio L.) /
Praca zbiorowa, współaut.:
Brucka-Jastrzębska Ewa
Kawczuga Dorota
Tytuł wydawnictwa ciągłego:
// Polish Journal of Environmental Studies.
Seria źródła:
( ISSN 1230-5359 )
Miejsce w dokumencie:
2011, vol. 20, no. 3, s. 541-550
Uwagi:
Publikacja dostępna również w wersji elektronicznej.
Identyfikator DOI:
10.15244/pjoes
Adres URL:
http://www.pjoes.com/pdf/20.3/Pol.J.Environ.Stud.Vol.20.No.3.541-550.pdf
Słowa kluczowe:
Blood of Common Carp
Status and Lipid Peroxidation
Deskryptor:
krew karpia
nasilenie peroksydacji lipidów
Rodzaj dokumentu:
Artykuł
Cechy publikacji:
oryginalny artykuł naukowy, open access, publikacja recenzowana
Opis w PBN:
280538
Numer opisu:
24627
x
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
<--
À
Á
Â
Ã
Ä
Å
Æ
Ā
Ă
Ą
à
á
â
ã
ä
å
æ
ā
ă
ą
Ç
Ć
Ĉ
Ċ
Č
Ď
Ē
É
Ê
Ë
ç
ć
ĉ
ċ
č
ď
ē
é
ê
ë
Ì
Í
Î
Ï
Ĺ
Ļ
Ľ
Ŀ
Ł
Ñ
ì
í
î
ï
ĺ
ļ
ľ
ŀ
ł
ñ
Ń
Ņ
Ň
Ò
Ó
Ô
Õ
Ö
Ō
Ŏ
ń
ņ
ň
ò
ó
ô
õ
ö
ō
ŏ
Ŕ
Ŗ
Ř
Ŝ
Ş
Ţ
Ť
Ŧ
Ũ
Ū
ŕ
ŗ
ř
ŝ
ş
ţ
ť
ŧ
ũ
ū
Ŭ
Ů
Ű
Ų
Ŵ
Ŷ
Ÿ
Ž
Š
ß
ŭ
ů
ű
ų
ŵ
ŷ
Ź
ž
š
È
è
§
¹
²
³
ý
Ý
û
Û
ě
Ě
°
Ú
ú
ʃ
Σ
Φ
α
β
γ
δ
ε
π
ø
Ø
ü
Ü
≈
€