005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20170914123633.0
|
008 -Elementy danych stałej długości [,]
|
131129s2011 pl||||| |||||00| | eng d
|
024 -DOI - identyfikator dokumentu elektronicznego [ , ]
|
cyfrowy identyfikator DE
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
SZCZ U/DZ
|
041 -Język dokumentu [1, ]
|
angielski
|
044 -Kraj publikacji [ , ]
|
Polska
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
Brucka-Jastrzębska, Ewa.
|
|
Wydział Nauk Przyrodniczych.
|
|
Katedra Fizjologii.
|
|
Zakład Fizjologii Zwierząt.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
|
Antioxidant status and lipid peroxidation in blood of common carp (Cyprinus carpio L.) /
|
|
Ewa Brucka-Jastrzębska, Dorota Kawczuga.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
500 -Uwaga ogólna [ , ]
|
Publikacja dostępna również w wersji elektronicznej.
|
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
Blood of Common Carp
|
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
Status and Lipid Peroxidation
|
653 -Deskryptor - słowa polskie [ , ]
653 -Deskryptor - słowa polskie [ , ]
|
nasilenie peroksydacji lipidów
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Kawczuga, Dorota.
|
|
Wydział Nauk Przyrodniczych.
|
|
Katedra Fizjologii.
|
|
Zakład Fizjologii Zwierząt.
|
773 -Dokument źródłowy [ , ]
|
2011, vol. 20, no. 3, s. 541-550
|
|
Polish Journal of Environmental Studies.
|
856 -Lokalizacja i sposób dostępu do dokumentu elektronicznego [4,1]
942 -Rodzaj egzemplarza [ , ]
|
Artykuł
|
993 -Ocena publikacji [ , ]
994 -Cechy publikacji [ , ]
|
oryginalny artykuł naukowy
|
|
open access
|
|
publikacja recenzowana
|
998 -Informacje PBN [ , ]
|
280538
|
999 -Numery powiązań [ , ]
|
26385
|