BG US  START  ZAAWANSOWANE SZUKANIE  SCHOWEK
BAZA PUBLIKACJI PRACOWNIKÓW US

005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]

20170914123633.0

008 -Elementy danych stałej długości [,]

131129s2011 pl||||| |||||00| | eng d

024 -DOI - identyfikator dokumentu elektronicznego [ , ]

cyfrowy identyfikator DE
10.15244/pjoes

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

SZCZ U/DZ

041 -Język dokumentu [1, ]

angielski

044 -Kraj publikacji [ , ]

Polska

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]

Brucka-Jastrzębska, Ewa.
Wydział Nauk Przyrodniczych.
Katedra Fizjologii.
Zakład Fizjologii Zwierząt.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]

Antioxidant status and lipid peroxidation in blood of common carp (Cyprinus carpio L.) /
Ewa Brucka-Jastrzębska, Dorota Kawczuga.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

2011.

500 -Uwaga ogólna [ , ]

Publikacja dostępna również w wersji elektronicznej.

650 -Słowa kluczowe [ , ]

Blood of Common Carp

650 -Słowa kluczowe [ , ]

Status and Lipid Peroxidation

653 -Deskryptor - słowa polskie [ , ]

krew karpia

653 -Deskryptor - słowa polskie [ , ]

nasilenie peroksydacji lipidów

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Kawczuga, Dorota.
Wydział Nauk Przyrodniczych.
Katedra Fizjologii.
Zakład Fizjologii Zwierząt.

773 -Dokument źródłowy [ , ]

2011, vol. 20, no. 3, s. 541-550
Polish Journal of Environmental Studies.
1230-5359
2083-5906 (e)

856 -Lokalizacja i sposób dostępu do dokumentu elektronicznego [4,1]

http://www.pjoes.com/pdf/20.3/Pol.J.Environ.Stud.Vol.20.No.3.541-550.pdf

942 -Rodzaj egzemplarza [ , ]

Artykuł

993 -Ocena publikacji [ , ]

2

994 -Cechy publikacji [ , ]

oryginalny artykuł naukowy
open access
publikacja recenzowana

998 -Informacje PBN [ , ]

280538

999 -Numery powiązań [ , ]

26385

Egzemplarze