005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
@
Data modyfikacji
20210311234338.0
008 -Elementy danych stałej długości [,]
@
Dane kontrolne
210311s2021 sz ||||| |||||00| | eng d
024 -DOI - identyfikator dokumentu elektronicznego [ , ]
2
Nazwa standardu
cyfrowy identyfikator DE
040 -Siglum Bibliotekarza wprowadzającego opis [ , ]
a
Siglum Bibliotekarza
SZCZ U/EPi
041 -Język dokumentu [0, ]
a
Język tekstu (P)
angielski
b
Język streszczeń (P)
angielski
044 -Kraj publikacji [ , ]
a
Kod kraju publikacji
Szwajcaria
100 -Twórca artykułu (nazwisko, imię) [1, ]
a
Nazwisko, imię twórcy.
Śmietana, Natalia.
245 -Tytuł i twórcy artykułu [1,0]
a
Tytuł artykułu
Spiny-Cheek Crayfish, Faxonius limosus (Rafinesque, 1817), as an Alternative Food Source /
c
Twórcy artykułu
Natalia Śmietana, Remigiusz Panicz, Małgorzata Sobczak, Przemysław Śmietana, Arkadiusz Nędzarek.
h
Określenie rodzaju dokumentu
de
260 -Rok opublikowania czasopisma zawierającego artykuł [ , ]
c
Rok opublikowania czasopisma zawierającego artykuł
2021.
500 -Uwaga ogólna [ , ]
a
Uwaga ogólna (NP)
Received: 10 November 2020 ; Accepted: 28 December 2020 ; Published: 30 December 2020.
500 -Uwaga ogólna [ , ]
a
Uwaga ogólna (NP)
This article belongs to the Section Aquatic Animal.
500 -Uwaga ogólna [ , ]
a
Uwaga ogólna (NP)
This article is an open access article distributed under the terms and conditions of the Creative Commons Attribution (CC BY) license.
536 -Uwaga dotycząca finansowania [ , ]
a
Tekst uwagi
This study was funded by the Department of Meat Sciences of the West PomeranianUniversity of Technology, Szczecin and by the Institute of Marine and Environmental Sciences of the University of Szczecin.
f
źródło finansowania
bezkosztowa
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
a
Słowo kluczowe w języku publikacji
aquatic food
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
a
Słowo kluczowe w języku publikacji
freshwater crayfish
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
a
Słowo kluczowe w języku publikacji
meat colour
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
a
Słowo kluczowe w języku publikacji
nutrient requirements
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
a
Słowo kluczowe w języku publikacji
sensory analysis
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
a
Słowo kluczowe w języku publikacji
structure
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
a
Słowo kluczowe w języku publikacji
texture
653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]
a
Słowo kluczowe w języku polskim
żywność wodna
653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]
a
Słowo kluczowe w języku polskim
raki słodkowodne
653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]
a
Słowo kluczowe w języku polskim
kolor mięsa
653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]
a
Słowo kluczowe w języku polskim
wymagania żywieniowe
653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]
a
Słowo kluczowe w języku polskim
analiza sensoryczna
653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]
a
Słowo kluczowe w języku polskim
struktura
653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]
a
Słowo kluczowe w języku polskim
tekstura
700 -Twórca artykułu [1, ]
a
Nazwisko, imię twórcy.
Panicz, Remigiusz.
700 -Twórca artykułu [1, ]
a
Nazwisko, imię twórcy.
Sobczak, Małgorzata.
700 -Twórca artykułu [1, ]
a
Nazwisko, imię twórcy.
Śmietana, Przemysław.
8
Dyscyplina naukowa
6.7 nauki o Ziemi i środowisku
c
Instytut / Wydział
Instytut Nauk o Morzu i Środowisku.
700 -Twórca artykułu [1, ]
a
Nazwisko, imię twórcy.
Nędzarek, Arkadiusz.
773 -Publikacja źródłowa [ , ]
g
Miejsce w dokumencie
2021, vol. 11 iss. 1, [br. s.]
t
Tytuł czasopisma zawierającego artykuł
Animals
o
Data opublikowania artykułu elektronicznego
[11.03.2021]
q
Numer artykułu (czasopismo elektroniczne)
59
856 -Lokalizacja i sposób dostępu do dokumentu elektronicznego [4,1]
942 -Rodzaj egzemplarza [ , ]
c
Rodzaj egzemplarza
Artykuł
993 -Ocena publikacji [ , ]
994 -Cechy publikacji [ , ]
a
Cechy publikacji
oryginalny artykuł naukowy
a
Cechy publikacji
publikacja recenzowana
a
Cechy publikacji
open access