BG US  START  ZAAWANSOWANE SZUKANIE  SCHOWEK
BAZA PUBLIKACJI PRACOWNIKÓW US

005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]

20210311234338.0

008 -Elementy danych stałej długości [,]

210311s2021 sz ||||| |||||00| | eng d

024 -DOI - identyfikator dokumentu elektronicznego [ , ]

10.3390/ani11010059
cyfrowy identyfikator DE

040 -Siglum Bibliotekarza wprowadzającego opis [ , ]

SZCZ U/EPi

041 -Język dokumentu [0, ]

angielski
angielski

044 -Kraj publikacji [ , ]

Szwajcaria

100 -Twórca artykułu (nazwisko, imię) [1, ]

Śmietana, Natalia.

245 -Tytuł i twórcy artykułu [1,0]

Spiny-Cheek Crayfish, Faxonius limosus (Rafinesque, 1817), as an Alternative Food Source /
Natalia Śmietana, Remigiusz Panicz, Małgorzata Sobczak, Przemysław Śmietana, Arkadiusz Nędzarek.
de

260 -Rok opublikowania czasopisma zawierającego artykuł [ , ]

2021.

500 -Uwaga ogólna [ , ]

Received: 10 November 2020 ; Accepted: 28 December 2020 ; Published: 30 December 2020.

500 -Uwaga ogólna [ , ]

This article belongs to the Section Aquatic Animal.

500 -Uwaga ogólna [ , ]

This article is an open access article distributed under the terms and conditions of the Creative Commons Attribution (CC BY) license.

536 -Uwaga dotycząca finansowania [ , ]

This study was funded by the Department of Meat Sciences of the West PomeranianUniversity of Technology, Szczecin and by the Institute of Marine and Environmental Sciences of the University of Szczecin.
bezkosztowa

650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]

aquatic food

650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]

freshwater crayfish

650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]

meat colour

650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]

nutrient requirements

650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]

sensory analysis

650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]

structure

650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]

texture

653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]

żywność wodna

653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]

raki słodkowodne

653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]

kolor mięsa

653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]

wymagania żywieniowe

653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]

analiza sensoryczna

653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]

struktura

653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]

tekstura

700 -Twórca artykułu [1, ]

Panicz, Remigiusz.

700 -Twórca artykułu [1, ]

Sobczak, Małgorzata.

700 -Twórca artykułu [1, ]

Śmietana, Przemysław.
6.7 nauki o Ziemi i środowisku
Instytut Nauk o Morzu i Środowisku.

700 -Twórca artykułu [1, ]

Nędzarek, Arkadiusz.

773 -Publikacja źródłowa [ , ]

2021, vol. 11 iss. 1, [br. s.]
Animals
[11.03.2021]
https://www.mdpi.com/2076-2615/11/1
2076-2615
59

856 -Lokalizacja i sposób dostępu do dokumentu elektronicznego [4,1]

https://www.mdpi.com/2076-2615/11/1/59/pdf

942 -Rodzaj egzemplarza [ , ]

Artykuł

993 -Ocena publikacji [ , ]

5

994 -Cechy publikacji [ , ]

oryginalny artykuł naukowy
publikacja recenzowana
open access

Egzemplarze