BG US  START  ZAAWANSOWANE SZUKANIE  SCHOWEK
BAZA PUBLIKACJI PRACOWNIKÓW US

005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]

20190510080026.0

008 -Elementy danych stałej długości [,]

190510s2010 us ||||| |||||00| | eng d

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

SZCZ U/DZ

041 -Język dokumentu [0, ]

angielski

044 -Kraj publikacji [ , ]

USA

100 -Twórca publikacji (nazwisko, imię) [1, ]

Radziejewska, Teresa.
Wydział Nauk o Ziemi.
Instytut Nauk o Morzu.
Zakład Paleooceanologii.

245 -Tytuł publikacji i twórcy [1,0]

Biotic environmental factors affecting seafood quality /
Teresa Radziejewska.

260 -Adres wydawniczy-rok wydania [ , ]

2010.

650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]

seafood

650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]

safety

650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]

food web

650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]

allelopathy

650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]

competition

650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]

predation

650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]

diversity

773 -Publikacja źródłowa [ , ]

Environmental effects on seafood availability, safety and quality / ed. by E. Grażyna Daczkowska-Kozon, Bonnie Sun Pan.
Boca Raton [etc.]: CRC Press, cop. 2011. - 385 s. ; 25 cm.
s. 171-182
Chemical and Functional Properties of Food Components Series
978-1-4398-0327-1 (hardback)

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Rozdział/fragment

998 -Informacje PBN [ , ]

284974

Egzemplarze