005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20190510080026.0
|
008 -Elementy danych stałej długości [,]
|
190510s2010 us ||||| |||||00| | eng d
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
041 -Język dokumentu [0, ]
|
angielski
|
044 -Kraj publikacji [ , ]
|
USA
|
100 -Twórca publikacji (nazwisko, imię) [1, ]
|
Radziejewska, Teresa.
|
|
Wydział Nauk o Ziemi.
|
|
Instytut Nauk o Morzu.
|
|
Zakład Paleooceanologii.
|
245 -Tytuł publikacji i twórcy [1,0]
|
Biotic environmental factors affecting seafood quality /
|
|
Teresa Radziejewska.
|
260 -Adres wydawniczy-rok wydania [ , ]
|
2010.
|
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
|
seafood
|
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
|
safety
|
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
|
food web
|
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
|
allelopathy
|
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
|
competition
|
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
|
predation
|
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
|
diversity
|
773 -Publikacja źródłowa [ , ]
|
Environmental effects on seafood availability, safety and quality / ed. by E. Grażyna Daczkowska-Kozon, Bonnie Sun Pan.
|
|
Boca Raton [etc.]: CRC Press, cop. 2011. - 385 s. ; 25 cm.
|
|
s. 171-182
|
|
Chemical and Functional Properties of Food Components Series
|
|
978-1-4398-0327-1 (hardback)
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Rozdział/fragment
|
998 -Informacje PBN [ , ]
|
284974
|