Enabling the Circular Economy transition : |
Podtytuł: |
a sustainable lean manufacturing recipe for Industry 4.0 / |
Praca zbiorowa, współaut.: |
- Ciliberto Cristina
- Szopik-Depczyńska Katarzyna
- Tarczyńska-Łuniewska Małgorzata
- Ruggieri Alessandro
- Ioppolo Giuseppe
|
[Dokument elektroniczny] |
Tytuł wydawnictwa ciągłego: |
// Business Strategy and the Environment.
|
Data opublikowania: |
[2021-11-19]
|
Dostęp: |
[Online].
https://onlinelibrary.wiley.com/toc/10990836/0/0 [2021-11-19]
|
Seria źródła: |
( ISSN 0964-4733 ) |
Miejsce w dokumencie: |
2021, vol. 30 iss. 7, pp. 3255-3272
|
Uwagi: |
This research activity is achieved within “Lean & Quality Solutions LAB”, Department of Economics, University of Messina, Scientific Coordinator Prof. Giuseppe Ioppolo=Ta działalność badawcza jest realizowana w ramach „Rozwiązań Lean & Quality” LAB”, Wydział Ekonomii Uniwersytetu w Mesynie, Scientific Koordynator prof. Giuseppe Ioppolo. Publikacja jest dostępna w Open Access na licencji Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 3.0 Unported (CC BY-SA 3.0). |
Identyfikator DOI: |
10.1002/bse.2801 |
Adres URL: |
Version of Record online:07 May 2021
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.1002/bse.2801
|
Słowa kluczowe: |
|
Deskryptor: |
|
Rodzaj dokumentu: |
Artykuł |
Arkusze wydawnicze: |
1,47 |
Cechy publikacji: |
oryginalny artykuł naukowy,
publikacja recenzowana,
open access
|
Numer opisu: |
68480 |