BG US  START  ZAAWANSOWANE SZUKANIE  SCHOWEK
BAZA PUBLIKACJI PRACOWNIKÓW US
Zdrowotne i środowiskowe uwarunkowania decyzji konsumentów a tendencje rozwoju spożycia artykułów rybnych /
Praca zbiorowa, współaut.:
  • Knap Renata
  • Włodarczyk Katarzyna
Tytuł wydawnictwa ciągłego: // Studia i Prace WNEiZ US.
Seria źródła: ( ISSN 2450-7733 )
Miejsce w dokumencie: 2016, nr 43/3, s. 165-175
Uwagi:
Tytuł numeru 43 : Zarządzanie. T. 3 / red. nauk. J. Witek, K. Błoński.
Publikacja dostępna także w wersji elektronicznej.
Identyfikator DOI: 10.18276/sip.2016.43/3-15
Słowa kluczowe:
Rodzaj dokumentu: Artykuł
Cechy publikacji: open access, oryginalny artykuł naukowy, publikacja recenzowana
Numer opisu: 54260