BG US  START  ZAAWANSOWANE SZUKANIE  SCHOWEK
BAZA PUBLIKACJI PRACOWNIKÓW US
Ingredienty, składniki, instanty /
Autor:
  • Kownacka Barbara Maria
Tytuł wydawnictwa źródłowego
i odpowiedzialność:
// W: Z kuchni / red. Jerzy Madejski, Urszula Bielas-Gołubowska, Beata Małgorzata Wolska ; [Wydział Filologiczny Uniwersytetu Szczecińskiego].
Adres wydawniczy źródła: Szczecin : Muzeum Narodowe, 2013. - 135, [1] s. ; 24 cm.
Miejsce w dokumencie: s. 115-121
Uwagi:
Finansowanie: Ministerstwo Pracy i Polityki Społecznej.
ISBN źródła: 978-83-63365-48-6
Słowa kluczowe:
Rodzaj dokumentu: Rozdział/fragment
Arkusze wydawnicze: 0,4
Cechy publikacji: publikacja recenzowana
Numer opisu: 50475