BG US  START  ZAAWANSOWANE SZUKANIE  SCHOWEK
BAZA PUBLIKACJI PRACOWNIKÓW US
The influence of increased protein content in the diet on renal functions in calves /
Praca zbiorowa, współaut.:
  • Skrzypczak Wiesław F
  • Ożgo Małgorzata
  • Janus Krzysztof
  • Skotnicka Ewa
  • Jankowiak Dorota
  • Muszczyński Zbigniew
  • Suszycka Jolanta
Tytuł wydawnictwa ciągłego: // Acta Veterinaria (Brno).
Seria źródła: ( ISSN 0001-7213 (printed) )
Miejsce w dokumencie: 1996, vol. 65 iss. 2, pp. 115-121
Uwagi:
Artykuł dostępny w wersji elektronicznej.
Identyfikator DOI: 10.2754/av
Adres URL: http://actavet.vfu.cz/65/2/0115/
Słowa kluczowe:
Deskryptor:
Rodzaj dokumentu: Artykuł
Cechy publikacji: oryginalny artykuł naukowy
Numer opisu: 44817