BG US  START  ZAAWANSOWANE SZUKANIE  SCHOWEK
BAZA PUBLIKACJI PRACOWNIKÓW US

005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]

20160427124344.0

008 -Elementy danych stałej długości [,]

160427s2013 pl||||| |||||00| | pol d

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

SZCZ U/DZ

041 -Język dokumentu [0, ]

polski

044 -Kraj publikacji [ , ]

Polska

100 -Twórca publikacji (nazwisko, imię) [1, ]

Konopczyńska-Tota, Ewelina.
Wydział Filologiczny.

245 -Tytuł publikacji i twórcy [1,0]

Miasto /
Ewelina Konopczyńska-Tota.

260 -Adres wydawniczy-rok wydania [ , ]

2013.

650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]

Brygida Helbig

650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]

proza wspomnieniowa

650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]

miasta

650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]

Szczecin

650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]

Berlin

650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]

migracja

773 -Publikacja źródłowa [ , ]

Z kuchni / red. Jerzy Madejski, Urszula Bielas-Gołubowska, Beata Małgorzata Wolska ; [Wydział Filologiczny Uniwersytetu Szczecińskiego].
Szczecin : Muzeum Narodowe, 2013.
s. 27-36
978-83-63365-48-6

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Rozdział/fragment

994 -Cechy publikacji [ , ]

publikacja recenzowana
tekst w antologii

Egzemplarze