005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20160427124344.0
|
008 -Elementy danych stałej długości [,]
|
160427s2013 pl||||| |||||00| | pol d
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
041 -Język dokumentu [0, ]
|
polski
|
044 -Kraj publikacji [ , ]
|
Polska
|
100 -Twórca publikacji (nazwisko, imię) [1, ]
|
Konopczyńska-Tota, Ewelina.
|
|
Wydział Filologiczny.
|
245 -Tytuł publikacji i twórcy [1,0]
|
Miasto /
|
|
Ewelina Konopczyńska-Tota.
|
260 -Adres wydawniczy-rok wydania [ , ]
|
2013.
|
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
|
Brygida Helbig
|
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
|
proza wspomnieniowa
|
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
|
miasta
|
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
|
Szczecin
|
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
|
Berlin
|
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
|
migracja
|
773 -Publikacja źródłowa [ , ]
|
Z kuchni / red. Jerzy Madejski, Urszula Bielas-Gołubowska, Beata Małgorzata Wolska ; [Wydział Filologiczny Uniwersytetu Szczecińskiego].
|
|
Szczecin : Muzeum Narodowe, 2013.
|
|
s. 27-36
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Rozdział/fragment
|
994 -Cechy publikacji [ , ]
|
publikacja recenzowana
|
|
tekst w antologii
|