BG US  START  ZAAWANSOWANE SZUKANIE  SCHOWEK
BAZA PUBLIKACJI PRACOWNIKÓW US
Dynamics of Active Fluorescent Units (AFU) and Water Activity (aw) Changes in Probiotic Products—Pilot Study /
Praca zbiorowa, współaut.:
  • Sielatycka Katarzyna
  • Śliwa-Dominiak Joanna
  • Radaczyńska Martyna
  • Juzwa Wojciech
  • Kaczmarczyk Mariusz
  • Marlicz Wojciech
  • Skonieczna-Żydecka Karolina
  • Łoniewski Igor
[Dokument elektroniczny]
Tytuł wydawnictwa ciągłego: Foods
Numer: 21 12 /2023 (1-11)
Data opublikowania: 3 November 2023
Dostęp: wersja elektroniczna
https://www.mdpi.com/2304-8158/12/21 3 November 2023
Seria źródła: ( ISSN 2304-8158 )
Uwagi:
This article is an open access article distributed under the terms and conditions of the Creative Commons Attribution (CC BY) license (https:// creativecommons.org/licenses/by/ 4.0/).
This article belongs to the Collection Probiotics Research and Innovation in Functional Food Production.
This study was supported by the Regional Operational Program for the West Pomeranian Voivodeship and Smart Growth Operational Program,
Identyfikator DOI: 10.3390/foods12214018
Adres URL: https://www.mdpi.com/2304-8158/12/21/4018
Słowa kluczowe:
Deskryptor:
Rodzaj dokumentu: Artykuł
Cechy publikacji: oryginalny artykuł naukowy, publikacja recenzowana, open access
Numer opisu: 73628