BG US  START  ZAAWANSOWANE SZUKANIE  SCHOWEK
BAZA PUBLIKACJI PRACOWNIKÓW US
An Overview of Factors Affecting the Functional Quality of Common Wheat (Triticum aestivum L.) /
Praca zbiorowa, współaut.:
  • Filip Ewa
  • Woronko Karolina
  • Stępień Edyta
  • Czarniecka Natalia
[Dokument elektroniczny]
Tytuł wydawnictwa ciągłego: // International Journal of Molecular Sciences
Data opublikowania: [2023.05.09].
Dostęp: [Online].
https://www.mdpi.com/1422-0067/24/8 [2023.05.09].
Seria źródła: ( ISSN 1661-6596 )
Miejsce w dokumencie: 2023, 24(8) 7524, s. 1-33
Uwagi:
Publikacja dostępna w Open Access na licencji Uznanie autorstwa 4.0 Międzynarodowe (CC BY 4.0).
Identyfikator DOI: 10.3390/ijms24087524
Adres URL: https://www.mdpi.com/1422-0067/24/8/7524
Słowa kluczowe:
Deskryptor:
Rodzaj dokumentu: Artykuł
Cechy publikacji: publikacja recenzowana, artykuł przeglądowy, open access
Numer opisu: 72233