BG US  START  ZAAWANSOWANE SZUKANIE  SCHOWEK
BAZA PUBLIKACJI PRACOWNIKÓW US
Application of the rough set theory to the analysis of food safety in fish processing /
Praca zbiorowa, współaut.:
  • Wąsikowska Barbara
  • Linowska Angelika A
[Dokument elektroniczny]
Tytuł wydawnictwa ciągłego: // Procedia Computer Science.
Data opublikowania: [2021.10.04].
Dostęp: [Online].
https://www.sciencedirect.com/journal/procedia-computer-science/vol/192/suppl/C?page=4 [2021.10.04].
Seria źródła: ( ISSN 1877-0509 )
Miejsce w dokumencie: 2021, Vol. 192, pp. 3342–3350
Uwagi:
Publikacja jest dostępna w Open Access na licencji Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 3.0 Polska (CC BY-NC-ND 3.0 PL)
Publikacja zawiera materiały z konferencji wydane w : Knowledge-Based and Intelligent Information & Engineering Systems: Proceedings of the 25th International Conference KES2021 / Edited by Jaroslaw Watrobski, Wojciech Salabun, Carlos Toro, Cecilia Zanni-Merk, Robert J. Howlett, Lakhmi C. Jain.
25th International Conference KES2021 8-10.09.2021 Szczecin Poland.
The project is financed within the framework of the program of the Minister of Science and Higher Education under the name "Regional Excellence Initiative" from 2019 – 2022,
Identyfikator DOI: 10.1016/j.procs.2021.09.107
Adres URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1877050921018469/pdf?md5=b43ee8eadfa5b423e6e46a3eade4250d&pid=1-s2.0-S1877050921018469-main.pdf
Słowa kluczowe:
Deskryptor:
Rodzaj dokumentu: Artykuł
Arkusze wydawnicze: 0,7
Cechy publikacji: oryginalny artykuł naukowy, publikacja recenzowana, open access, publikacja konferencyjna
Numer opisu: 68982