BG US  START  ZAAWANSOWANE SZUKANIE  SCHOWEK
BAZA PUBLIKACJI PRACOWNIKÓW US
A multi-agent based simulation model of consumer behaviour :
Podtytuł: food choice and cooking attitudes during the coronavirous (Covid-19) outbreak /
Autor:
  • Wawrzyniak Agata
[Dokument elektroniczny]
Tytuł wydawnictwa ciągłego: // European Research Studies Journal
Data opublikowania: [2021-08-18]
Dostęp: [online]
https://www.ersj.eu/issues [2021-08-18]
Seria źródła: ( ISSN 1108-2976 )
Miejsce w dokumencie: 2021, vol. 24 iss. 2B, pp. 1142-1152
Uwagi:
Publikacja dostępna w wersji elektronicznej w open access na licencji CC BY 4.0.
Submitted 28/03/21, 1st revision 19/04/21, 2nd revision 19/05/21, accepted 30/06/21.
The project was financed within the framework of a Minister of Science and Higher Education program entitled the "Regional Excellence Initiative" from 2019 - 2022.
Identyfikator DOI: 10.35808/ersj/2333
Adres URL: https://www.ersj.eu/journal/2333/download
Słowa kluczowe:
Deskryptor:
Rodzaj dokumentu: Artykuł
Arkusze wydawnicze: 0,7
Cechy publikacji: oryginalny artykuł naukowy, publikacja recenzowana, open access
Numer opisu: 68695