BG US
START
ZAAWANSOWANE SZUKANIE
SCHOWEK
BAZA PUBLIKACJI PRACOWNIKÓW US
Opis prosty
Pełny opis (MARC21)
Karta katalogowa
Drukuj
Dodaj do schowka
Selected areas and methods of applying the concept of working consumer at a company /
Autor:
Szwajlik Anna
Tytuł wydawnictwa ciągłego:
// European Journal of Service Management / University of Szczecin.
Seria źródła:
( ISSN 2450-8535 ; )
Miejsce w dokumencie:
2018, vol. 25 1, pp. 311-317
Uwagi:
Tytuł poprzedni czasopisma: The University of Szczecin Scientific Journal. Service Management.
Identyfikator DOI:
10.18276/ejsm.2018.25-38
Słowa kluczowe:
working consumer
coocreation
Deskryptor:
pracujący konsument
koocreacja
Rodzaj dokumentu:
Artykuł
Cechy publikacji:
publikacja recenzowana, oryginalny artykuł naukowy
Numer opisu:
61682
x
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
<--
À
Á
Â
Ã
Ä
Å
Æ
Ā
Ă
Ą
à
á
â
ã
ä
å
æ
ā
ă
ą
Ç
Ć
Ĉ
Ċ
Č
Ď
Ē
É
Ê
Ë
ç
ć
ĉ
ċ
č
ď
ē
é
ê
ë
Ì
Í
Î
Ï
Ĺ
Ļ
Ľ
Ŀ
Ł
Ñ
ì
í
î
ï
ĺ
ļ
ľ
ŀ
ł
ñ
Ń
Ņ
Ň
Ò
Ó
Ô
Õ
Ö
Ō
Ŏ
ń
ņ
ň
ò
ó
ô
õ
ö
ō
ŏ
Ŕ
Ŗ
Ř
Ŝ
Ş
Ţ
Ť
Ŧ
Ũ
Ū
ŕ
ŗ
ř
ŝ
ş
ţ
ť
ŧ
ũ
ū
Ŭ
Ů
Ű
Ų
Ŵ
Ŷ
Ÿ
Ž
Š
ß
ŭ
ů
ű
ų
ŵ
ŷ
Ź
ž
š
È
è
§
¹
²
³
ý
Ý
û
Û
ě
Ě
°
Ú
ú
ʃ
Σ
Φ
α
β
γ
δ
ε
π
ø
Ø
ü
Ü
≈
€