BG US
START
ZAAWANSOWANE SZUKANIE
SCHOWEK
BAZA PUBLIKACJI PRACOWNIKÓW US
Opis prosty
Pełny opis (MARC21)
Karta katalogowa
Drukuj
Dodaj do schowka
Analiza najistotniejszych barier sprzedaży produktów żywnościowych przez Internet (na podstawie wyników wywiadu grupowego)
Autor:
Ostrowska Izabela
Tytuł wydawnictwa ciągłego:
Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu nr 237.Nowe trendy w dystrybucji produktów żywnościowych. Determinanty i kierunki ewolucji.
Seria źródła:
( ISSN 1689-7374 )
Miejsce w dokumencie:
2012, nr 237, s. 232-239
Słowa kluczowe:
sprzedaż w Internecie
produkty żywnościowe
Rodzaj dokumentu:
Artykuł
Opis w PBN:
284086
Numer opisu:
32306
x
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
<--
À
Á
Â
Ã
Ä
Å
Æ
Ā
Ă
Ą
à
á
â
ã
ä
å
æ
ā
ă
ą
Ç
Ć
Ĉ
Ċ
Č
Ď
Ē
É
Ê
Ë
ç
ć
ĉ
ċ
č
ď
ē
é
ê
ë
Ì
Í
Î
Ï
Ĺ
Ļ
Ľ
Ŀ
Ł
Ñ
ì
í
î
ï
ĺ
ļ
ľ
ŀ
ł
ñ
Ń
Ņ
Ň
Ò
Ó
Ô
Õ
Ö
Ō
Ŏ
ń
ņ
ň
ò
ó
ô
õ
ö
ō
ŏ
Ŕ
Ŗ
Ř
Ŝ
Ş
Ţ
Ť
Ŧ
Ũ
Ū
ŕ
ŗ
ř
ŝ
ş
ţ
ť
ŧ
ũ
ū
Ŭ
Ů
Ű
Ų
Ŵ
Ŷ
Ÿ
Ž
Š
ß
ŭ
ů
ű
ų
ŵ
ŷ
Ź
ž
š
È
è
§
¹
²
³
ý
Ý
û
Û
ě
Ě
°
Ú
ú
ʃ
Σ
Φ
α
β
γ
δ
ε
π
ø
Ø
ü
Ü
≈
€