005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20210205151943.0
|
008 -Elementy danych stałej długości [,]
|
210205s2020 pl ||||| |||||00| | pol d
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
SZCZ U/JBG
|
041 -Język dokumentu [ , ]
|
polski
|
044 -Kraj publikacji [ , ]
|
Polska
|
100 -Twórca publikacji (nazwisko, imię) [1, ]
|
Szwajlik, Anna.
|
|
Instytut Zarządzania.
|
|
5.6 nauki o zarządzaniu i jakości
|
245 -Tytuł publikacji i twórcy [1, ]
|
Korzyści oraz bariery wykorzystania mediów społecznościowych w procesie rozwoju nowego produktu na przykładzie przedsiębiorstw sektora ICT /
|
260 -Adres wydawniczy-rok wydania [ , ]
|
2020.
|
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
|
media społecznosciowe
|
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
|
nowy produkt
|
773 -Publikacja źródłowa [ , ]
|
Rewolucja 4.0 : nowe technologie w marketingu / redakcja naukowa Magdalena Kowalska, Anna Szwajlik.
|
|
Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, 2020. - 138 s.
|
|
s. 111-121
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Rozdział/fragment
|
993 -Ocena publikacji [ , ]
|
tak
|
994 -Cechy publikacji [ , ]
|
publikacja recenzowana
|