005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20200722110947.0
|
008 -Elementy danych stałej długości [,]
|
200722s2020 xxk||||| |||||00| | eng d
|
024 -DOI - identyfikator dokumentu elektronicznego [ , ]
|
cyfrowy identyfikator DE
|
040 -Siglum Bibliotekarza wprowadzającego opis [ , ]
|
SZCZ U/EPi
|
041 -Język dokumentu [0, ]
|
angielski
|
|
angielski
|
044 -Kraj publikacji [ , ]
|
Wielka Brytania (United Kingdom)
|
100 -Twórca artykułu (nazwisko, imię) [1, ]
|
Girjatowicz, Józef P.
|
|
Wydział Nauk o Ziemi.
|
245 -Tytuł i twórcy artykułu [1,0]
|
Forms of piled ice at the southern coast of the Baltic Sea /
|
|
Józef P. Girjatowicz, Tomasz A. Łabuz.
|
|
[Dokument elektroniczny]
|
260 -Rok opublikowania czasopisma zawierającego artykuł [ , ]
|
2020.
|
500 -Uwaga ogólna [ , ]
|
Available online 18 April 2020.
|
500 -Uwaga ogólna [ , ]
|
This is an open access article under the CC BY license http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/).
|
536 -Uwaga dotycząca finansowania [ , ]
|
bezkosztowa
|
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
|
shore ice forms
|
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
|
ice piling-up factors
|
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
|
diversity of piled ice
|
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
|
Baltic sea
|
653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]
|
formy lodu n brzegu
|
653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]
|
czynniki piętrzące lód
|
653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]
|
zróżnicowanie lodu spietrzonego
|
653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]
|
Morze Bałtyckie
|
700 -Twórca artykułu [1, ]
|
Łabuz, Tomasz A.
|
|
6.7 nauki o Ziemi i środowisku
|
|
Wydział Nauk o Ziemi.
|
|
Instytut Nauk o Morzu i Środowisku.
|
773 -Publikacja źródłowa [ , ]
|
2020, vol. 239, [br. s.]
|
|
Estuarine Coastal and Shelf Sciences
|
|
[22.07.2020]
|
|
106746
|
856 -Lokalizacja i sposób dostępu do dokumentu elektronicznego [4,1]
942 -Rodzaj egzemplarza [ , ]
|
Artykuł
|
993 -Ocena publikacji [ , ]
994 -Cechy publikacji [ , ]
|
oryginalny artykuł naukowy
|
|
publikacja recenzowana
|
|
open access
|