BG US  START  ZAAWANSOWANE SZUKANIE  SCHOWEK
BAZA PUBLIKACJI PRACOWNIKÓW US

005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]

2018092401141.0

008 -Elementy danych stałej długości [,]

180924s2018 pl||||| |||||00| | pol d

024 -DOI - identyfikator dokumentu elektronicznego [ , ]

10.18559/SOEP.2018.5.7
cyfrowy identyfikator DE

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

SZCZ U/MK

041 -Język dokumentu [0, ]

polski
angielski

044 -Kraj publikacji [ , ]

Polska

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]

Słupińska, Kamila.
Wydział Zarządzania i Ekonomiki Usług.
Katedra Marketingu Usług.
Zakład Komunikacji Marketingowej.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]

Jakościowe metody badawcze w procesie rozwoju innowacji produktowej a możliwości wykorzystania mediów społecznościowych /
Kamila Słupińska (Peszko), Anna Szwajlik.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

2018.

500 -Uwaga ogólna [ , ]

Publikacja dostępna również w wersji elektronicznej.

650 -Słowa kluczowe [ , ]

metody badawcze

650 -Słowa kluczowe [ , ]

rozwój innowacji produktowych

650 -Słowa kluczowe [ , ]

media społecznościowe

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Szwajlik, Anna.
Wydział Zarządzania i Ekonomiki Usług.
Katedra Marketingu Usług.
Zakład Komunikacji Marketingowej.

773 -Dokument źródłowy [ , ]

2018, vol. 6 no. 5, s. 90-103
Studia Oeconomica Posnaniensia.
2300-5254 ;

856 -Lokalizacja i sposób dostępu do dokumentu elektronicznego [4,1]

http://soep.ue.poznan.pl/New_SOEP_site/jdownloads/Wszystkie%20numery/Rok%202018/07_slupinska_szwajlik.pdf

942 -Rodzaj egzemplarza [ , ]

Artykuł

993 -Ocena publikacji [ , ]

2

994 -Cechy publikacji [ , ]

oryginalny artykuł naukowy
publikacja recenzowana

Egzemplarze