BG US  START  ZAAWANSOWANE SZUKANIE  SCHOWEK
BAZA PUBLIKACJI PRACOWNIKÓW US

An Overview of Factors Affecting the Functional Quality of Common Wheat (Triticum aestivum L.) /

Ewa Filip, Karolina Woronko, Edyta Stępień, Natalia Czarniecka.
Filip, Ewa.
International Journal of Molecular Sciences 1661-6596 [2023.05.09]. https://www.mdpi.com/1422-0067/24/8
[Online].
Miejsce w dokumencie: 2023, 24(8) 7524, s. 1-33
Stępień, Edyta.
Czarniecka, Natalia.

Publikacja dostępna w Open Access na licencji Uznanie autorstwa 4.0 Międzynarodowe (CC BY 4.0).

10.3390/ijms24087524


environmental factors
GBSS
LOX
Pina-D1
Pinb-D1
PPO
waxy
wheat

Rodzaj dokumentu:
Artykuł

https://www.mdpi.com/1422-0067/24/8/7524 

72233 (to nie jest sygnatura)