BG US  START  ZAAWANSOWANE SZUKANIE  SCHOWEK
BAZA PUBLIKACJI PRACOWNIKÓW US

A multi-agent based simulation model of consumer behaviour /

Agata Wawrzyniak.
Wawrzyniak, Agata.
food choice and cooking attitudes during the coronavirous (Covid-19) outbreak /
European Research Studies Journal 1108-2976 [2021-08-18] https://www.ersj.eu/issues
[online]
Miejsce w dokumencie: 2021, vol. 24 iss. 2B, pp. 1142-1152

Publikacja dostępna w wersji elektronicznej w open access na licencji CC BY 4.0.

Submitted 28/03/21, 1st revision 19/04/21, 2nd revision 19/05/21, accepted 30/06/21.

The project was financed within the framework of a Minister of Science and Higher Education program entitled the "Regional Excellence Initiative" from 2019 - 2022.
001/RID/2018/19 5521,42 środki-art. 365 pkt 2 A20210507/380 + FVWNT/00005/07/20

10.35808/ersj/2333


consumer behaviour
cooking habits
COVID-19 pandemic
Dutch Eating Behaviour Questionnaire (DEBQ)
food choice
multi-agent-based modelling and simulation (MABS)

Rodzaj dokumentu:
Artykuł

https://www.ersj.eu/journal/2333/download 

68695 (to nie jest sygnatura)