The project was financed within the framework of a Minister of Science and Higher Education program entitled the "Regional Excellence Initiative" from 2019 - 2022.
001/RID/2018/19
5521,42
środki-art. 365 pkt 2
A20210507/380 + FVWNT/00005/07/20
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
consumer behaviour
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
food choice
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
cooking habits
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
multi-agent-based modelling and simulation (MABS)
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
Dutch Eating Behaviour Questionnaire (DEBQ)
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
COVID-19 pandemic
653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]
zachowania konsumentów
653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]
wybór żywności
653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]
nawyki kulinarne
653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]
modelowanie i symulacja wieloagentowa (MABS)
653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]
holenderski kwestionariusz zachowania żywieniowego (DEBQ)