BG US  START  ZAAWANSOWANE SZUKANIE  SCHOWEK
BAZA PUBLIKACJI PRACOWNIKÓW US

005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]

20210302123608.0

008 -Elementy danych stałej długości [,]

210302s2020 pl ||||| |||||00| | eng d

024 -DOI - identyfikator dokumentu elektronicznego [ , ]

10.2478/stap-2020-0018
cyfrowy identyfikator DE

040 -Siglum Bibliotekarza wprowadzającego opis [ , ]

SZCZ U/ET

041 -Język dokumentu [1, ]

angielski
angielski

044 -Kraj publikacji [ , ]

Polska

100 -Twórca artykułu (nazwisko, imię) [1, ]

Suchacka, Weronika.
Instytut Literatury i Nowych Mediów.
1.5 literaturoznawstwo

245 -Tytuł i twórcy artykułu [1,0]

‘Alimentary assemblages’ at intersections :
food, (queer) bodies, and intersectionality in Marusya Bociurkiw’s "Comfort food for breakups: the memoir of a hungry girl" (2007) /
Weronika Suchacka.
de

260 -Rok opublikowania czasopisma zawierającego artykuł [ , ]

2020.

500 -Uwaga ogólna [ , ]

Publikacja jest dostępna w Open Access na licencji Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States (CC BY-NC-ND 3.0 US)

536 -Uwaga dotycząca finansowania [ , ]

bezkosztowa

650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]

intersectionality

650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]

food/food studies

650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]

queer bodies/writing

650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]

memoir

650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]

Canadian literature

653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]

intersekcjonalność

653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]

jedzenie/badania nad jedzeniem

653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]

queerowe ciała/queerowa tworczość

653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]

pamiętnik

653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]

literatura kanadyjska

773 -Publikacja źródłowa [ , ]

2020, Vol. 55, s. 353–373
Studia Anglica Posnaniensia.
https://repozytorium.amu.edu.pl/handle/10593/26093
[2021.03.02].
0081-6272

856 -Lokalizacja i sposób dostępu do dokumentu elektronicznego [4,1]

https://repozytorium.amu.edu.pl/bitstream/10593/26119/1/SAP%2055s2%20%282020%29%2018%20Suchacka.pdf

942 -Rodzaj egzemplarza [ , ]

Artykuł

993 -Ocena publikacji [ , ]

1

994 -Cechy publikacji [ , ]

publikacja recenzowana
open access

Egzemplarze