005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
2018113003103.0
|
008 -Elementy danych stałej długości [,]
|
181130s2018 xxk||||| |||||00| | eng d
|
024 -DOI - identyfikator dokumentu elektronicznego [ , ]
|
cyfrowy identyfikator DE
|
040 -Siglum Bibliotekarza wprowadzającego opis [ , ]
|
SZCZ U/EPi
|
041 -Język dokumentu [0, ]
|
angielski
|
044 -Kraj publikacji [ , ]
|
Wielka Brytania (United Kingdom)
|
100 -Twórca artykułu (nazwisko, imię) [1, ]
|
Demska, Katrzyna.
|
|
Wydział Biologii.
|
245 -Tytuł i twórcy artykułu [1,0]
|
”Expression of genes encoding protein disulfide isomerase (PDI) in cultivars and
lines of common wheat with different baking quality of flour” /
|
|
Katarzyna Demska, Ewa Filip, Lidia Skuza.
|
|
de
|
260 -Rok opublikowania czasopisma zawierającego artykuł [ , ]
|
2018.
|
500 -Uwaga ogólna [ , ]
|
Creative Commons attribution license (4.0) that clearly states how readers can copy, distribute, and use their attributed research, free of charge.
|
500 -Uwaga ogólna [ , ]
|
Published: 22 November 2018.
|
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
|
molecular biology
|
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
|
gene expression
|
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
|
wheat
|
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
|
gluten
|
653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]
|
biologia molekularna
|
653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]
|
ekspresja genu
|
653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]
|
pszenica
|
653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]
|
gluten
|
700 -Twórca artykułu [1, ]
|
Filip, Ewa.
|
|
Wydział Biologii.
|
700 -Twórca artykułu [1, ]
|
Skuza, Lidia.
|
|
Wydział Biologii.
|
773 -Publikacja źródłowa [ , ]
|
2018, vol. 18, [br. s.]
|
|
BMC Plant Biology.
|
|
[30.11.2018]
|
|
294
|
856 -Lokalizacja i sposób dostępu do dokumentu elektronicznego [4,1]
942 -Rodzaj egzemplarza [ , ]
|
Artykuł
|
994 -Cechy publikacji [ , ]
|
publikacja recenzowana
|
|
open access
|