005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20160122103028.0
|
008 -Elementy danych stałej długości [,]
|
160122s2015 cz||||| |||||00| | eng d
|
024 -DOI - identyfikator dokumentu elektronicznego [ , ]
|
cyfrowy identyfikator DE
|
040 -Siglum Bibliotekarza wprowadzającego opis [ , ]
|
SZCZ U/EPi
|
041 -Język dokumentu [0, ]
|
angielski
|
044 -Kraj publikacji [ , ]
|
Czechy
|
100 -Twórca artykułu (nazwisko, imię) [1, ]
|
Sedláčková, Lenka.
|
245 -Tytuł i twórcy artykułu [1,2]
|
A negative correlation between mercury content in muscle and body weight in carp from uncontaminated ponds /
|
|
[Dokument elektroniczny]
|
|
Lenka Sedláčková, Jiří Jarkovský, Jiří Kalina, Gorzysław Poleszczuk, Zdeňka Svobodová.
|
260 -Rok opublikowania czasopisma zawierającego artykuł [ , ]
|
2015.
|
650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]
|
Cyprinus carpio; total mercury; sediment
|
653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]
|
Cyprinus carpio
|
653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]
|
rtęć całkowita
|
653 -Słowo kluczowe w języku polskim [ , ]
|
osady
|
700 -Twórca artykułu [1, ]
|
Jarkovský, Jiří.
|
700 -Twórca artykułu [1, ]
|
Kalina, Jiří.
|
700 -Twórca artykułu [1, ]
|
Poleszczuk, Gorzysław.
|
|
Wydział Biologii.
|
700 -Twórca artykułu [1, ]
|
Svobodová, Zdeňka.
|
773 -Publikacja źródłowa [ , ]
|
Czech Journal of Food Sciences.
|
|
2015, vol. 33 no. 3, pp. 204-209
|
|
22.01.2016
|
|
1805-9317 (On-line)
|
856 -Lokalizacja i sposób dostępu do dokumentu elektronicznego [4,1]
942 -Rodzaj egzemplarza [ , ]
|
Artykuł
|
994 -Cechy publikacji [ , ]
|
oryginalny artykuł naukowy
|
|
publikacja recenzowana
|