005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20130308170845.0
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
SZCZ U/DZ
|
041 -Język dokumentu [0, ]
|
angielski
|
044 -Kraj publikacji [ , ]
|
USA
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]
|
Abiotic Environmental Factors Affecting Seafood Safety and Properties /
|
|
Agnieszka Tórz, Arkadiusz Nędzarek, Teresa Radziejewska, Maciej Kiełpiński.
|
260 -Adres wydawniczy-rok wydania [ , ]
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
seafood
|
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
safety
|
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
quality
|
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
seawater temperature
|
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
salinity
|
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
eutrophication
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Radziejewska, Teresa.
|
|
Wydział Nauk o Ziemi.
|
|
Instytut Nauk o Morzu.
|
|
Zakład Paleooceanologii.
|
773 -Dokument źródłowy [ , ]
|
Environmental effects on seafood availability, safety and quality / ed. by E. Grażyna Daczkowska-Kozon, Bonnie Sun Pan.
|
|
Boca Raton [etc.]: CRC Press, cop. 2011.
|
|
s. 151-170.
|
|
w zwartych
|
|
Chemical and Functional Properties of Food Components Series
|
|
978-1-4398-0327-1 (hardback)
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Rozdział/fragment
|
998 -Informacje PBN [ , ]
|
284971
|