BG US  START  ZAAWANSOWANE SZUKANIE  SCHOWEK
BAZA PUBLIKACJI PRACOWNIKÓW US

005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]

20130308170845.0

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

SZCZ U/DZ

041 -Język dokumentu [0, ]

angielski

044 -Kraj publikacji [ , ]

USA

245 -Tytuł publikacji i twórcy [0,0]

Abiotic Environmental Factors Affecting Seafood Safety and Properties /
Agnieszka Tórz, Arkadiusz Nędzarek, Teresa Radziejewska, Maciej Kiełpiński.

260 -Adres wydawniczy-rok wydania [ , ]

2010.

650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]

seafood

650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]

safety

650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]

quality

650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]

seawater temperature

650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]

salinity

650 -Słowo kluczowe w języku publikacji [ , ]

eutrophication

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Radziejewska, Teresa.
Wydział Nauk o Ziemi.
Instytut Nauk o Morzu.
Zakład Paleooceanologii.

773 -Publikacja źródłowa [ , ]

Environmental effects on seafood availability, safety and quality / ed. by E. Grażyna Daczkowska-Kozon, Bonnie Sun Pan.
Boca Raton [etc.]: CRC Press, cop. 2011.
s. 151-170.
Chemical and Functional Properties of Food Components Series
978-1-4398-0327-1 (hardback)

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Rozdział/fragment

998 -Informacje PBN [ , ]

284971

Egzemplarze